Par Muldream

Muldream – ārstnieciska un vegāniska skaistumkopšana, kas noder ikvienam pilsētniekam!
Ādai un videi draudzīga- šie Clean Vegan Beauty kosmētikas produkti sastāv augu izcelsmes sastāvdaļām. Maksimāls efekts ar ādu balansējošām sastāvdaļām, kas uzlabo ādas dabisko spēku.

Nesatur parabēnus, fenoksietanolu, minerāleļļu, etanolu, PEG, PPG mākslīgos aromātus, mākslīgās krāsvielas. Tīri skaistumkopšanas produkti bez kaitīgām sastāvdaļām ādai. Nomierina pilsētas piesārņotā gaisa nogurušu un sausu ādu un uzlabo ādas aizsargbarjeru.

Muldream izstrādājis 4S ārstēšanas sistēmu, kam tā seko. Viņu ražotajai kosmētikai jābūt- 1S (Safe and Pure) drošai un tīrai,- pilsētas dzīvei atbilstošai ādas kopšanai. Pretpiesārņojuma ikdienas ādas kopšana, lai atdzīvinātu ādu un palīdzētu tai atgūties no pilsētas dzīves. 2S (Strong and Active) spēcīgai un aktīvai ādais kopšanai. Ideāli piemērotai ikvienam, efektīva ādas kopšana. 3S (Soothing and Calming) ādas nomierināšanai. Muldream ādas kopšana ir izstrādāta, lai aizsargātu ādu no piesārņojuma bojājumiem. 4S nozīmē Skin Balancing – Muldream ir nepieciešama pilsētniekiem ar drudžainu dzīvesveidu, palīdzot nostiprināt ādas aizsargbarjeru. Vegāna, tīra, droša un tik efektīva kosmētika!

 


Akcija
Ikarov nostiprinošā ķermeņa eļļa 100ml
Ikarov
Akcijas cena €13,17 Parastā cena €15,49 Ietaupi 15%
Akcija
Ikarova pretcelulīta ķermeņa eļļa 100ml
Ikarov
Akcijas cena €13,17 Parastā cena €15,49 Ietaupi 15%
Akcija
Ziepes Aleppo Olive & Laurel 100g
Maison Du Laurier
Akcijas cena €4,30 Parastā cena €4,80 Ietaupi 10%
Akcija
Aleppo ziepes 20% lauru ogu eļļu 200g
Maison Du Laurier
Akcijas cena €6,70 Parastā cena €7,90 Ietaupi 15%