Par Maison du Laurier


Maison du Laurier ir viens no vadošajiem piegādātājiem Francijā, kas ražo plašu autentisku 100% dabīgu Aleppo ziepju klāstu vairāk nekā 20 gadus. 

Maison du Laurier ir daudzu gadu pieredze tādu patēriņa preču ražošanas jomā kā kosmētika, Aleppo ziepes (cietās un šķidrās), higiēnas un skaistumkopšanas preces. Viņu produkti ir 100% dabīgi! Speciāli izstrādāti, lai būtu lietojami visai ģimenei ikdienā, visa ķermeņa higiēnas kopšanai, roku, sejas un matu mazgāšanas līdzekļiem. Piemērots arī sausai un jutīgai ādai.

Kāpēc šīs Aleppo ziepes ir tik īpašas?
Šīs Aleppo ziepes tiek ražotas tieši Aleppo. Maison Du Laurier ir viens no nedaudzajiem Aleppo ziepju ražotājiem, kas savas preces ražo Aleppo, ziepju rašanās šūpulī, saskaņā ar Francijas un Eiropas kvalitātes standartiem, ar labāko dabisko izejvielu izvēli, un ir vienlaikus sertificēts ar COSMOS NATURAL sertifikātu. Aleppo ziepes ir oriģinālās cietās ziepes. Marseļas ziepju priekštecis, kas radies pirms vairāk kā 3000 gadiem Aleppo Sīrijas ziemeļos. Tradicionālās Aleppo ziepes tiek gatavotas, izmantojot pārziepjošanas metodi, vārot augstvērtīgas augu eļļas. Lauru ogu eļļu tās nomierinošo, attīrošo, savelkošo un dezinficējošu īpašību dēļ un olīveļļu, pateicoties tās mitrinošo vielu bagātībai. Ziepju masu ielej un izlīdzina, lai tā pirms griešanas sacietētu. Pēc sagriešanas Aleppo ziepju gabaliņus pirms iepakošanas vismaz 9 mēnešus nogatavina īpašā no gaismas aizsargātā vietā.
 


Akcija
Ikarov nostiprinošā ķermeņa eļļa 100ml
Ikarov
Akcijas cena €13,17 Parastā cena €15,49 Ietaupi 15%
Akcija
Ikarova pretcelulīta ķermeņa eļļa 100ml
Ikarov
Akcijas cena €13,17 Parastā cena €15,49 Ietaupi 15%
Akcija
Ziepes Aleppo Olive & Laurel 100g
Maison Du Laurier
Akcijas cena €4,30 Parastā cena €4,80 Ietaupi 10%