Par Diet Food

 

Diet Food is a kind of manufactory, so the customer can be sure that all the products are of the highest quality and, because the products are packed by hand, they are characterized by almost pharmaceutical precision. Their raw materials come from Brazil, Peru, Romania and China. All products have quality certificates issued by the relevant institutions.

Tiem, kas izvēlas kvalitatīvus, efektīvus, garšīgus un ērti lietojamus uztura bagātinātājus un bioloģiski drošus saldinātājus, lieliski noderēs DietFood piedāvātais produktu klāsts.
Diet Food pārstāv uzņēmumu no Polijas, kas savā tirgū strādā gandrīz 25 gadus. Uzņēmums tirgo dažāda veida uztura bagātinātājus un Superfūdus. Viņiem ir bagātīgs piedāvājumu klāsts arī Keto diētas atblastītājiem.
Diet Food ir sava veida manufaktūra, tāpēc klients var būt pārliecināts, ka visi produkti ir augstākās kvalitātes, un, tā kā produkti ir iepakoti ar rokām, tos raksturo gandrīz farmaceitiska precizitāte. Viņu izejvielas nāk no Brazīlijas, Peru, Rumānijas un Ķīnas. Visiem produktiem ir atbilstošo institūciju izsniegti kvalitātes sertifikāti.


Akcija
Ikarov nostiprinošā ķermeņa eļļa 100ml
Ikarov
Akcijas cena €13,17 Parastā cena €15,49 Ietaupi 15%
Akcija
Ikarova pretcelulīta ķermeņa eļļa 100ml
Ikarov
Akcijas cena €13,17 Parastā cena €15,49 Ietaupi 15%
Akcija
Ziepes Aleppo Olive & Laurel 100g
Maison Du Laurier
Akcijas cena €4,30 Parastā cena €4,80 Ietaupi 10%
Akcija
Aleppo ziepes 20% lauru ogu eļļu 200g
Maison Du Laurier
Akcijas cena €6,70 Parastā cena €7,90 Ietaupi 15%